Alla inlägg den 21 juli 2014

Av Mia Gustavsson - 21 juli 2014 04:50

Laddar tidigt på morgonen för att komma iväg på den fortsatta trippen:)
Åker genom fantastiska landskap utmed kusten på Highway1 och stöter på nya vyer bakom varje backkrön!!
Landskapet ändrar sig hela tiden och man följer vägen som bitvis smalnar av och är rätt kurvig och brant:)Perfekt Mc och cabväg:)
Utsiktsplatser finns med jämna mellanrum och man vill ibland stanna oftare än så för man förbluffas över att man hela tiden tappar andan över hur fantastiskt sagolikt vackert det är när landskap möter hav!!Inte mycket som slår att få uppleva detta när man fortfarande orkar!!
En man vi stötte på utmed vägen sa att vi hade tur med vädret denna dag för det brukar oftast vara molnigt och dimmigt utmed sträckan!!
Åkt förbi Cambria,San Simero,genom Big Sur,Carmel,Monterey och slutmålet för i dag Landat i Santa Cruz/Best western Hotell!!
Sett sjöelefanter,jordekorrar,kor,hästar,örnar och zebror utmed våran väg i dag och de vinner ens hjärta på olika sätt minsann!!
När vi kom fram till hotellet fanns det till vår lycka pool och jacussi som utlovat idag så det blev ett och annat dopp och lite sol innan vi packade upp och installerade oss på detta hotell som kommer bli vårat tillhåll under 3 nätter!!Här kommer även Jocke fira sin födelsedag/
Avslutade med att äta på Jack in the Box!!Etablerades i Usa redan 1951!!Är den äldsta hamburgerkedjan som finns i USA!!:):)
I morgon blir det sol och bad på någon av de stränder vi fått tips om från hotellreceptionen nere i Santa Cruz en del av dagen iallafall:):)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards